Tervetuloa Alfred Kordelinin säätiön
apurahojen verkkopalveluun



Verkkopalvelussa pystyt luomaan hakuaikana hakemuksia, tarkastelemaan laatimiasi apurahahakemuksia sekä tekemään myönnetyn apurahan maksatuspyyntöjä ja käyttöselvityksiä.

Voit kirjautua palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ota yhteys säätiön toimistoon toimisto@kordelin.fi kirjautumistapaan liittyvissä kysymyksissä.

Jos olet aikaisemmin kirjautunut käyttäjätunnuksella ja haluat käyttää jatkossa pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, voit siirtää aikaisemmat hakemuksesi, käyttöselvityksesi ja myönnetyt apurahat vanhalta käyttäjätunnukseltasi käytettäviksesi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjautuessasi. Kirjaudu tiedon siirtoa varten pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja seuraa ohjeita.

Tutustu tietosuojakäyntäntöihimme osoitteessa www.kordelin.fi ja apurahajärjestelmän rekisteriselosteeseen, jonka löydät sivun alalaidasta.

Kun hakemuksesi on valmis, hyväksy ja lähetä se sähköisesti. Vain sähköisesti lähetetyt hakemukset käsitellään. Tässä palvelussa teet myös myönnetyn apurahan maksatuspyynnön ja apurahan käyttöselvityksen.




Kirjaudu sisään

 
 

Rekisteröidy

Salasana unohtunut?

Tietosuojaseloste